Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

JaSie

 

Olen Jaana Sierilä (os. Pallonen) Rovaniemeltä ja esittelen COSMOPHARMAN ihania LUOMU- ja LUONNONKOSMETIIKKATUOTTEITA ympäri Suomen maata. Yritykseni nimi pohjautuu omaan etu- ja sukunimeeni. Tosin olen asiakkailtani saanut siitä myös uuden version eli kunnolla lappilaisittain: mie ja sie.

 

Koulutukseltani olen ompelija, tarjoilija, kokki, datanomi, matkailun restonomi sekä hotelli- ja ravintola-alan ammatillinen opettaja ja näyttötutkintomestari. Suurimman osan elämääni olen siis viettänyt ravintoloissa ja ravintola-alan oppilaitoksissa.

Perustin yritykseni JaSien helmikuussa 2012 siksi, että sain ensimmäisen magneettirannekoruni lahjaksi mieheltäni ja ihastuin siihen välittömästi. Halusin alkaa heti esittelemään näitä vaikuttavia tuotteita. Esittelen magneettikoruja edelleenkin kotikutsuilla, mutta päätuotteitani ovat COSMOPHARMAN luonnonkosmetiikkatuotteet.

 

Miksi ihastuin?

 

Vuosien varrella tulee laitettua vaikka minkälaista tököttia naamaansa ja ihoonsa. Jotenkin minulle on alkanut ekologisuus ja luonnonmukaisuus nostamaan päätään jo pidemmän aikaa. Tutustuin COSMOPHARMAN tuotteisiin elokuussa 2016 ja olin saman tien aivan "myyty". Ihoni on jälleen kirkastunut ja - uskaltaisinko sanoa - nuorentunut noin kuukauden käytön jälkeen . Fibrokivut ovat olleet pahempina kuin vuosiin, mutta olen kuitenkin pärjännyt ilman lääkkeitä. Cosmopharmalta löytyi lisäapua myös tähän vaivaan ja vieläpä täysin luomuna. Mikäli niveliä tai lihaksia särkee, suosittelen Arctic -sarjan Relax Milkiä lihaksille sekä Artro Oilia nivelille. Kyllä muuten helpottaa säryt!.

 

Sairastuin vuonna 2010 mm. fibromyalgiaan ja kilpirauhasen vajaatoimintaan. Kahden vuoden ajan kokeilin kaikkia mahdollisia lääkkeitä, mitä markkinoilla fibromyalgiaan on tarjolla. Nämä lääkkeet eivät auttaneet kipuun, mutta saivat pääni sitäkin enemmän sekaisin. Luulin, että joudun loppuelämäni olemaan ”sumupäänä”, mutta onnekseni löysin magneettiterapian. Rannekorun oltua kolmisen viikkoa ranteessani huomasin, että suurin osa kivuistani oli hävinnyt. Aloin jälleenmyyjäksi ja ostin itselleni lisää koruja (korvikset, kaulaketjun ja tehosydämen). Parin kuukauden kuluttua lopetin kaikkien lääkkeiden käytön, sillä kivut olivat todellakin hävinneet. En tarvitse enää edes päänsärkylääkettä, sillä tehosydän poistaa senkin säryn - jopa sen itseaiheutetun.

 

Vuonna 2015 keväällä löysin myös keholle hyväätekevät "luomu" ravintolisät Synergy Worldwidelta ja olen voinut entistäkin paremmin. Synergyn tuotteet ovat maailman korkealaatuisimpia ravintolisiä - ja tämän Synergy pystyy myös todistamaan. Synergy WorldWide on vakuuttunut siitä, että luonnollisten ravintolisien valmistajien pitää keskittyä vain yhteen asiaan: SINUN TERVEYTEESI. Synergy WorldWide ohjaa alusta loppuun itse omia tuotekehitys-, valmistus- ja testausprosessejaan.

 

Olen siis voinut palata kutakuinkin normaalin elämään, kiitos COSMOPHARMAN,  magneettiterapian ja Synergyn ravintolisien.! 

 

 

 

 

 

 

 

Tietosuojahuomio

Tämä sivusto käyttää keksejä tallentaakseen sivustoon liittyvää tietoa koneellesi.

Hyväksytkö tämän?